Anasayfa   İletişim  
Reklam  
-->
   
 
 
   
Google
   
   
    
 
 
 

 
 
 
 
 

Prontotour’dan alternatifli Balkan turları

Turizm Gazetesi –Turizm Sektör Haberleri
Ekin Yazım Merkezi
Ekim 21, 2008

Prontotour’dan alternatifli Balkan turları

Prontotour, Anadolu’dan izler taşıyan Balkanlara alternatifli turlar düzenliyor. 7 gece olarak yapılan Baştanbaşa Balkanlar turunda 6 ülke geziliyor.







Prontotour coğrafyası, iklimi, yemekleri, kültürü, müziği, lisanı bize yakın ama bir o kadar da yeni keşfedilecek özelliği olan son yılların moda destinasyonu Balkanlar'a alternatifli turlar düzenliyor. Prontotour'un Balkan turlarının; tarihten kültüre, doğadan eğlenceye, yemek ve içmekten yeni keşiflere kadar tatilcilerin tüm beklentilerine cevap verebilecek nitelikte olduğu ifade ediliyor.



Baştanbaşa Balkanlar turu 7 gece olarak yapılıyor. Tur kapsamında Makedonya, Kosova, Arnavutluk, Karadağ, Sırbistan ve Bosna Hersek olmak üzere 6 ülke geziliyor. Çok sayıda otobüs yolculuğu bulunan tur programının yorucu ama bir o kadar da doyurucu bir içeriğe sahip olduğu belirtiliyor.



Balkan turu kapsamındaki Dalmaçya sahilleri turunda hem Bosna Hersek’in en önemli bölgeleri hem de Hırvatistan’ın Dalmaçya sahilleri baştanbaşa görülüyor. Üsküp 3 gece, Ohrid 4 gece olarak düzenlenen Üsküp ve Ohrid turunda dileyen tatilciler ekstra olarak düzenlenecek turlara katılarak Kosova ve Arnavutluk olarak 2 ülke daha görebiliyorlar.
5 gece olarak planlanan Dubrovnik Saraybosna turunda panaromik Dubrovnik turu, Mostar ve Saraybosna’daki turlarla Hırvatistan ve Bosna Hersek geziliyor. Dileyen tatilciler düzenlenecek ekstra tura katılarak 3. ülke olarak Karadağ’ı görebiliyorlar.



 

 
Nutuk (Sesli ve Görsel)
 
Etkinlik Takvimi
Mayıs , 2024
PzrPztSalÇrşPrşCumCts
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 
 
 
 
 
Copyright Aralık 2002 © balkanpazar.org
tasarım ve uygulama Artgrafi.net