Anasayfa   İletişim  
Reklam  
-->
   
 
 
   
Google
   
   
    
 
 
 

 
 
 
 
 

Balkan Şampiyonları'ndan yönetime ziyaret!

Balkan Şampiyonları'ndan yönetime ziyaret!

Balkan Şampiyonluğunu elde eden Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı'nın antrenör ve oyuncuları, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.


13 Ekim 2008 , 20:06
www.ajansspor.com

Bosna Hersek'te düzenlenen turnuvada şampiyon olan bayan voleybolcular, Akaretler'deki kulüp binasında, başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kabul edildi. Antrenör Bülent Karslıoğlu ile oyunculardan Pınar Cankarpusat, Mirela Delic, İpek Soroğlu ve Pınar Eren'in gerçekleştirdiği ziyaret sırasında bir konuşma yapan başkan Demirören, "Böylesine önemli bir kupa kazandınız, ama maalesef hiçbir yerde gereken şekilde yer almadınız. Ülkemizde spor denilince akla maalesef futbol geliyor. Sizler bir tarih yazdınız ve bizleri mutlu ettiniz. Sizlere desteğimiz ve güvenimiz sonsuz. Camiamızı gururlandırdınız. Bizlere bu gururu, onuru yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Bülent Karslıoğlu da başkan Demirören ve yönetim kurulu üyelerine, destekleri için teşekkür etti. Karslıoğlu, "Biz ilk sınavımızdan kupayla döndük. Camiamızı, insanları mahcup etmek istemiyoruz. Bunun için de sürekli çalışıyoruz. Umuyorum birlikte çok daha güzel günler göreceğiz" diye konuştu.

Sporcular da bu yıl ilk kez düzenlenen Balkan Kupası'nı kazandıkları için mutlu olduklarını, başarılarını devam ettirmek için çalışacaklarını söyledi.

 

 
Nutuk (Sesli ve Görsel)
 
Etkinlik Takvimi
Mayıs , 2024
PzrPztSalÇrşPrşCumCts
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 
 
 
 
 
Copyright Aralık 2002 © balkanpazar.org
tasarım ve uygulama Artgrafi.net