Anasayfa   İletişim  
Reklam  
-->
   
 
 
   
Google
   
   
    
 
 
 

 
 
 
 
 

KOSOVA ESNAF BIRLIGININ IZMIR ZIYARETLERI

01-09-2005

-IZMIR ESNAF ODALARI BIRLIGI VE BOSNA  FAHRI KONSOLUSLUGUNA ANLAMLI ZIYARETLER
------------------------------------------
Bashkim Cabrati baskanligindaki  Kosovanin Prizren Esnaf Birligi heyeti once Izmir Esnaf Odalari birligi baskani M.Ali Susam'i daha sonra Bosna Fahri konsolosu Kemal Baysak'i makamlarinda ziyaret ettiler.

Heyetin, Esnaf odalari birligini ziyaretlerinde Baskan M.Ali Susam ve baskan yardimcisi Hilmi Kurtoglu hazir bulundular.
Gorusmeler sirasinda toplantida yer alan  Izmir Balkan Dernekleri federasyonu Genel sekreteri Rifat Sait, Kosova ile Turkiye arasinda memnun edici gelismelerin yasandigini belirterek, buna destek veren her iki kuruma tesekkur etti.
Baskan Susam, bir sure once Balkanlara bir dizi ziyaretlerde bulunduklarini , en kisa zamanda Makedonya ve Kosovaya tekrar gideceklerini ve bu bolgelerdeki bir takim yatirimlarla yakindan ilgilendiklerini ifade ettiler.
Kosovadan belirli donemlerde mesleki egitim icin genc esnaf adaylarini Turkiyeye kabul edeceklerini ifade eden Susam, destegimiz maddi ve manevi surecektir dedi.

Heyet daha sonra Bosna Fahri konsolosu Kemal Baysak'i ziyaret etti.
Kemal Baysakin kendilerine bu gune kadar cok buyuk destekleri oldugunu belirten heyet, Baysak'a bir tesekkur plaketi sundu.
Bu ziyaret sirasinda izmirde bulunan Prizrenin Bosnak asilli belediye baskan yardimcisi Cemali Kurtis ,Izmir Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Rifat Sait ve ikinci baskan Ekrem Selimler de hazir bulundular..Esnaf birligi heyeti sali gunu Ankarada TESK baskani Dervis Gunday ile gorusecek.

 

 
Nutuk (Sesli ve Görsel)
 
Etkinlik Takvimi
Mayıs , 2024
PzrPztSalÇrşPrşCumCts
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 
 
 
 
 
Copyright Aralık 2002 © balkanpazar.org
tasarım ve uygulama Artgrafi.net