Anasayfa   İletişim  
Reklam  
-->
   
 
 
   
Google
   
   
    
 
 
 

 
 
 
 
 

İşadamları Tekirdağ'ın sorunlarını masaya yatırdı

İşadamları Tekirdağ'ın sorunlarını masaya yatırdı
30 Ara 2007 -TÜRKİYE / TEKİRDAĞ  
Cihan Haber Ajansı Aralık 30, 2007  

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD), Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği'ne (TASİAD) iade-i ziyarette bulundu. Tekirdağ'ın sorunlarını masaya yatıran işadamları, ortak akıl toplantısı ile çözüm yolları aradı.
TAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç ve üyeleri TASİAD'a iade-i ziyarette bulundu. Biraraya gelen her iki derneğin yönetim kurulu üyeleri samimi bir ortamda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Programa TAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç önderliğinde yönetim kurulu üyeleri ve işadamlarından oluşan 15 kişilik heyet katıldı. Sivil toplum örgütlerinin önemine değinen her iki derneğin yöneticileri, Trakya iş dünyasına yönelik fikir ve görüşlerini paylaştı.

Göreve geldikleri bir ay içerisinde yeni üyeler kazandıklarını kaydeden TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı, Avrasyalı işadamları ile iş görüşmeleri yaptıklarını ve istişare toplantılarına hız kazandırdıklarını belirtti.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü ve beraberindeki üniversite heyetini makamında ziyaret ederek üniversite hakkında son gelişmeleri öğrendiklerini söyleyen Özadalı, 2008 ile birlikte ticaret ve iş dünyası alanındaki faaliyetleri şimdiden belirlediklerini günü geldiğinde teker teker faaliyetlerini icra edeceklerini bildirdi.

TAGİD Yönetim Kurulu başkanı Talat Kılıç da yeni kurulduklarını ve kısa zamanda Çorlu' da sayılı sivil toplum örgütlerinden biri haline geldiklerini, gerçekleştirmek istedikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Kılıç, özellikle Trakya'daki iş dünyasında kardeş dernekleri olan TASİAD ile aktif bir rol üstlenmeyi hedeflediklerini belirtti. Trakya ve Tekirdağ için biraraya geldiklerini kaydeden Kılıç, bölgede yapılacak yatırımları görüştüklerini dile getirdi.

Trakya'da ve Tekirdağ'da sanayide yaşanan sorunları masaya yatırdıklarını kaydeden Kılıç, sorunlarının çözümü için işadamlarının fikirlerini aldıklarını kaydetti. İki dernek başkanı Kılıç ve Özadalı, bundan sonraki dönemlerde sorunların üstesinden gelmek ve yeni projeler yapmak için ortak akıl toplantılarında biraraya geleceklerini bildirdi. Ayrıca, her iki başkan yer yer bazı faaliyetleri ortaklaşa düzenleme konusunda anlaştılar. Günün anısına TAGİD Başkanı Kılıç, TASİAD Başkanı Özadalı'ya plaket takdim etti.

 

 
Nutuk (Sesli ve Görsel)
 
Etkinlik Takvimi
Mayıs , 2024
PzrPztSalÇrşPrşCumCts
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 
 
 
 
 
Copyright Aralık 2002 © balkanpazar.org
tasarım ve uygulama Artgrafi.net