Anasayfa   İletişim  
Reklam  
-->
   
 
 
   
Google
   
   
    
 
 
 

 
 
 
 
 

Doğuş, GE’yle Balkanlar’a ilk adımı Romanya’dan attı

Doğuş, GE’yle Balkanlar’a ilk adımı Romanya’dan attı  
Hürriyet, 28 Aralık 2007


Doğuş Grubu ile dünya sanayi devi Generela Electric (GE) Money şirketi arasında yapılan anlaşma ile Doğuş Grubu, GE Money’in Romanya’daki tüketici finansman faaliyetlerine yüzde 49.9 oranında ortak oldu. Eşit ortaklık prensipleri ile yönetilecek olan tüketici finansman faaliyetinin, leasing, satış finansmanı ve oto finansmanı alanında faaliyet gösteren 3 ayrı şirketten oluştuğu belirtildi.

ROMANYA’DA BİRLİKTE HAREKET: Doğuş Holding’ten yapılan açıklamada, Doğuş Grubu ile GE’nin bölgesel işbirliği ve bölgeye yayılma stratejileri dahilinde Romanya pazarında ortaya çıkacak fırsatları birlikte değerlendirilecekleri vurgulanarak, Doğuş Grubu ile GE Money arasında yapılan anlaşma ile Doğuş Grubu’nun GE Money’in Romanya’daki tüketici finansman faaliyetlerine yüzde 49.9 oranında ortak olduğu kaydedildi.

70 MİLYON DOLARLIK ÜÇ AYRI ŞİRKET: Eşit ortaklık prensipleri ile yönetilecek olan tüketici finansman faaliyetinin; leasing, satış finansmanı ve oto finansmanı alanında faaliyet gösteren 3 ayrı şirketten oluştuğuna işaret edilen açıklamada, tüketici finansmanı konusunda faaliyet gösteren bu üç ayrı şirketin, yaklaşık 70 milyon dolar sermaye ve 600 milyon dolar aktif büyüklüğe sahip olduğuna dikkat çekildi.

BÖLGEYE YAYILMA STRATEJİSİ: Bu ortaklığın, Doğuş Grubu ile GE arasındaki bölgesel işbirliğinin ve bölgeye yayılma stratejisinin önemli bir parçası olduğu belirtildi. Ortaklığın, büyük bir gelişme potansiyeline sahip olan Romanya pazarında ortaya çıkacak fırsatların birlikte değerlendirilmesine de hizmet edeceği belirtilen açıklamada, ayrıca, Garanti Bankası’nın iştiraki olan GarantiBank International’ın da Romanya’da 37 şubesi ile hizmet verdiği ifade edildi.

 

 
Nutuk (Sesli ve Görsel)
 
Etkinlik Takvimi
Mayıs , 2024
PzrPztSalÇrşPrşCumCts
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 
 
 
 
 
Copyright Aralık 2002 © balkanpazar.org
tasarım ve uygulama Artgrafi.net