Anasayfa   İletişim  
Reklam  
-->
   
 
 
   
Google
   
   
    
 
 
 

 
 
 
 
 

Trakya'daki komşu belediyeler 'Kentsel Kalkınma'yı ele aldı

Trakya'daki komşu belediyeler 'Kentsel Kalkınma'yı ele aldı
TÜRKİYE / EDİRNE
Cihan Haber Ajansı
Tarih: Aralık 11, 2007

Türkiye-Yunanistan ve Bulgaristan'daki sınır belediyelerinin katılımıyla "Kentsel Kalkınma" konulu bir toplantı gerçekleştirildi. Yunanistan'ın Orestiada kentinde yapılan toplantıda katılımcı belediyelerin kendi şehirlerinde gerçekleştirdikleri projeler ve yatırımlar ele alındı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Orestiada Belediye Başkanı Mouzas Dimitrios, sınır işbirliğinin bölge halklarına önemli kazanımlar getireceğini ve ortak çalışmaların sürdürülmesi gerektiğini belirtti. Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Gür ise sınır belediyeleri arasındaki işbirliğinin sürmesinin bölgeye katkı sağlayacağını ve bu çalışmaların AB projeleri ile de desteklenmesini arzu ettiklerini belirterek, "Bizler bu çalışmaların içinde olmaktan memnuniyet duyacağız ve işbirliğini her zaman destekleyeceğiz." dedi.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Hakan Savaşçı da, gerçekleştirdiği sinevizyon gösterisinde, Edirne Belediyesi'nin kentteki çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Toplantıya Türkiye'den Edirne Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Gür ve Ziraat Mühendisi Hakan Savaşçı, AB ve Uluslararası İlişkiler Bürosu'ndan Hikmet Çavuşoğlu ve Carmen Özkan,Uzunköprü Belediyesi'nden Meclis Üyesi Adnan Karakaya ve Hesap İşleri Müdürü Ahmet Günay, Bulgaristan'ın Svilengrad Belediyesi AB Projeleri ve Kalkınma Programı Birim Müdürü Svetlana Dincova ve Kırcaali Valiliği Genel Sekreteri Georgi Kolev, AB Bürosu Temsilcisi Roumiana Slavoska, Kırcaali Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mimar Angela Vasileva ile Orestiada Kalkınma Ajansı Başkanı Zaharias Koustantinos katıldı.



 

 
Nutuk (Sesli ve Görsel)
 
Etkinlik Takvimi
Mayıs , 2024
PzrPztSalÇrşPrşCumCts
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 
 
 
 
 
Copyright Aralık 2002 © balkanpazar.org
tasarım ve uygulama Artgrafi.net