Anasayfa   İletişim  
Reklam  
-->
   
 
 
   
Google
   
   
    
 
 
 

 
 
 
 
 

Istanbul’da düzenledigimiz 32.Balkan Binicilik Engel Atlama Yarismalari’nda sporculara verilecek kupa ve madalyalar unutuldu..

05.09.2005 Hürriyet
Bu kadar olmaz  
 
Celal DEMIRBILEK

Sporculara verilecek kupa ve madalyalar unutulunca, bizim sporcularimizdan, kazandiklari madalya ve kupalarini evden getirmeleri istendi.

OLUR ama bu kadari da olmaz... Istanbul’da düzenledigimiz 32.Balkan Binicilik Engel Atlama Yarismalari’nda sporculara verilecek kupa ve madalyalar unutulunca, bir sonraki yarista yabanci sporculara verilmek üzere bizim sporcularimizdan, kazandiklari madalya ve kupalarini evden getirmeleri istendi.

Özula’dan istendi

Organizasyon Komitesi’nin istegi üzerine önceki gün takim yarismalarinda genç yetiskinler sinifinda birinci olan Türk ekibinin kupasini Can Özula evinden getirtti ve komiteye teslim etti. Komite de kupanin üzerindeki yazili plakayi baskasina vermek üzere söktü. Balkan Binicilik Sampiyonasi’nin son gününde yapilan Grand Prix yarismalarinda verilecek kupalarin unutulmasi üzerine sporcularimizdan ödüllerinin ödünç istenmesi skandal olarak yorumlandi. Balkan sampiyonasinda kupa olayindan sonra bir de madalya skandali yasandi. Dereceye giren binicilere sadece altin madalyalar dagitilirken, gümüs ve bronz madalyalarin verilmemesi ise hayretle karsilandi.

Nasil kanitlayacagiz

Böylesine uluslararasi bir yarismada dereceye girmelerine ragmen madalyalarini alamayan ikinci ve üçüncüler bu olaya tepki gösterip, ‘Biz ülkemize döndügümüzde bize hani madalyalariniz diyecekler. Biz kendilerine dereceye girdigimizi nasil kanitlayacagiz’ diye tepki gösterdiler. Gümüs ve bronz madalyalar olmadigi için, bayanlarda ikinci ve üçüncü gelen sporculara iki altin madalya verildi.

Çifte yiyen biniciye Atabek sahip çikti

BALKAN Sampiyonasi’nda Sirbistan&Karadag takimi adina yarisan bir yildiz bayan sporcu, veteriner kontrolü sirasinda ahirda atindan çifte yiyince agir yaralandi. Federasyondan hiçbir yetkilinin bu olayla ilgilenmemesi üzerine Atlispor Kulübü Baskani ve Türk biniciliginin usta ismi Feyzi Atabek, bu sporcunun Amerikan Hastanesi’nde tedavisi sagladi. Yapilan kontrollerden sonra Sirbistanli yildiz binicinin gögüs kemiklerinde kirik oldugu ve akçigerinden darbe yedigi anlasildi.  

 

 
Nutuk (Sesli ve Görsel)
 
Etkinlik Takvimi
Mayıs , 2024
PzrPztSalÇrşPrşCumCts
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 
 
 
 
 
Copyright Aralık 2002 © balkanpazar.org
tasarım ve uygulama Artgrafi.net